Крамбл з ревенем
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл - це такий пиріг-запіканка з соковитою ягідної або фруктової начинки і розсипчастою крихти. В якості начинки я пропоную взяти ревінь. Це сезонний продукт з характерним кисло-солодким смаком.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати крамбл з ревенем. За бажанням в начинку можна додати полуницю або абрикоси, вони добре поєднуються з ревенем за смаком. Десерт готується дуже легко і він стане відмінним доповненням до вечірнього чаювання!
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинний спред - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Склянка(1/2 ст. - для крихти, 1/2 ст. - для начинки )
- Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Ревінь - 700-800 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 190 градусів.
Змішайте в мисці рослинний спред, борошно, цукор і лимонну цедру. Розітріть руками в крихту.
Промийте ревінь, наріжте і змішайте з цукром, крохмалем, лимонним соком і дрібкою солі.
Перекладіть ревінь в форму для запікання і посипте зверху крихтою. Запікайте крамбл хвилин 40, поки скоринка не стане золотистою. Потім дістаньте з духовки і дайте йому охолонути протягом 10 хвилин.
Крамбл з ревенем готовий, смачного!