Пиріг з полуницею, ревенем і посипанням
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога з ревенем, полуницею і посипанням з борошна, коричневого цукру і вершкового масла.
Пиріг, наповнений соковитою полуницею і шматочками ревеню, має солодко-кислий присмак. Його добре подавати зі збитими вершками або кулькою ванільного морозива.
- Корочка для пирога - 1 штука
- Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки (начинка)
- Борошна - 1 Склянка (посипання)
1. Нарізати полуницю і ревінь на скибочки. У великій мисці змішати ревінь, полуницю, цукор і крохмаль. Добре перемішати. Суміш повинна бути густа і солодка після перемішування.
2. Розкачати корочку для пирога, слідуючи інструкціям на упаковці, і викласти форму діаметром близько 23 см. Обрізати зайве і декоративно оформити краю.
3. За допомогою ложки викласти начинку поверх тесту і рівномірно розподілити по всій поверхні.
4. Приготувати посипання. У невеликій мисці змішати борошно і коричневий цукор. Нарізати вершкове масло нарізати на шматочки і за допомогою різака для тесту перемішати всі інгредієнти, поки суміш не буде нагадувати великі крихти.
5. Висипати суміш рівномірно поверх пирога.
6. Випікати пиріг в духовці при 200 градусах 50-55 хвилин, до золотистого кольору.
7. Дати пирогу охолонути, перш ніж його розрізати на шматки. Подавати пиріг з невеликою кількістю свіжих збитих вершків або ванільним морозивом, якщо необхідно.