Рецепт Пиріг з полуницею, ревенем і посипанням фото

Пиріг з полуницею, ревенем і посипанням
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Ягоди , Полуниця , Ревінь
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування пирога з ревенем, полуницею і посипанням з борошна, коричневого цукру і вершкового масла.

Опис приготування:

Пиріг, наповнений соковитою полуницею і шматочками ревеню, має солодко-кислий присмак. Його добре подавати зі збитими вершками або кулькою ванільного морозива.

  • Корочка для пирога - 1 штука
  • Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки (начинка)
  • Борошна - 1 Склянка (посипання)
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 1
1. Нарізати полуницю і ревінь на скибочки. У великій мисці змішати ревінь, полуницю, цукор і крохмаль. Добре перемішати. Суміш повинна бути густа і солодка після перемішування.
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 2
2. Розкачати корочку для пирога, слідуючи інструкціям на упаковці, і викласти форму діаметром близько 23 см. Обрізати зайве і декоративно оформити краю.
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 3
3. За допомогою ложки викласти начинку поверх тесту і рівномірно розподілити по всій поверхні.
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 4
4. Приготувати посипання. У невеликій мисці змішати борошно і коричневий цукор. Нарізати вершкове масло нарізати на шматочки і за допомогою різака для тесту перемішати всі інгредієнти, поки суміш не буде нагадувати великі крихти.
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 5
5. Висипати суміш рівномірно поверх пирога.
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 6
6. Випікати пиріг в духовці при 200 градусах 50-55 хвилин, до золотистого кольору.
пиріг з полуницею, ревенем і посипанням - фото крок 7
7. Дати пирогу охолонути, перш ніж його розрізати на шматки. Подавати пиріг з невеликою кількістю свіжих збитих вершків або ванільним морозивом, якщо необхідно.

Схожі рецепти