Рецепт Булочки з посипанням фото

Булочки з посипанням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Повітряні, ароматні, дуже смачні дріжджові булочки з посипкою в домашніх умовах - це прекрасний варіант десерту до чаю як для дітей, так і для дорослих. У моїй родині їх люблять!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам простий рецепт булочок з посипкою. Їх можна зробити як солодкими, щоб подавати на десерт до чаю, так і закусочними. Ви можете використовувати найрізноманітніші спеції, сушені трави, насіння, горішки тощо. Це прекрасний варіант домашньої випічки, з якої можна фантазувати до нескінченності.

  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 0.5 склянки
  • Цукор - 2 чайних ложки
булочки з посипанням - фото крок 1
1. Насамперед розчиніть цукор і дріжджі в теплій воді. Додайте сухе молоко і як слід перемішайте. Всипте дрібку солі і просіяне борошно, додайте вершкове масло і замісити однорідне тісто.
булочки з посипанням - фото крок 2
2. Залиште тісто в теплому місці, щоб воно підходило. Після зліпите булочки, вони можуть бути будь-якого розміру і форми.
булочки з посипанням - фото крок 3
3. Деко застеліть пергаментом, викладіть булочки. Накрийте рушником або плівкою і залиште, щоб тісто ще раз підійшло.
булочки з посипанням - фото крок 4
4. Щоб булочки з посипкою в домашніх умовах не обсипалися, змочіть їх невеликим кількість води.
булочки з посипанням - фото крок 5
5. А ось що стосується посипання, то тут ви можете використовувати всі, що є під рукою: сіль, ароматні спеції, насіння соняшника, кунжуту, солодку або солону крихту і т.Д.
булочки з посипанням - фото крок 6
6. Присипте булочки як слід і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
булочки з посипанням - фото крок 7
7. Ось і весь секрет, як приготувати булочки з посипанням. Коли вони зарум'яняться як слід, можна діставати їх з духовки і подавати до столу.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти