Гарбузовий хліб з посипанням
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хліба з гарбузового пюре з корицею, імбиром, мускатним горіхом, кардамоном і посипанням з коричневого цукру, orexov Pekan, лляного насіння вівсяних пластівців.
Насичений смаком ароматний гарбузовий хліб ідеально підходить як для чашечки кави, так і для десертного столу.
- Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Гарбузового пюре - 2.5 склянки
- Борошна - 3 склянки
- Розпушувача - 3 чайних ложки
- Соди - 3/4 чайних ложки
- Солі - 1 Чайна ложка
- Кориці - 1 1/2 чайних ложки
- Меленого імбиру - 1/4 чайних ложки
- Запашного перцю - 1/4 чайних ложки
- Мускатного горіха - 1/4 чайних ложки
- Кардамону - 1/8 чайних ложки
- Сколотин - 1/2 склянки
- Борошна - 1/4 склянки
- Кориці - 1 Чайна ложка
- Лляного насіння - 3 Ст. Ложки
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом і злегка посипати борошном 2 форми для хліба. Для того, щоб приготувати посипання, змішати вершкове масло, коричневий цукор, вівсяні пластівці, борошно, корицю, лляне насіння і нарізані горіхи пекан в мисці виделкою.
2. У великій мисці збити разом вершкове масло, цукор і коричневий цукор на середній швидкості.
3. Додати ваніль і яйця і збити. Змішати з гарбузовим пюре.
4. В окремій мисці змішати разом борошно, розпушувач, соду, сіль, корицю, мелений імбир, запашний перець, мускатний горіх і кардамон. Додати половину борошняної суміші в гарбузову суміш, добре перемішати. Влити сколотини. Додати решту борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції.
5. Рівномірно викласти тісто у дві підготовлені форми для хліба. Покрити зверху шаром посипки. Випікати в духовці 70-80 хвилин до готовності.
6. Дати хлібу трохи охолонути, розрізати на скибочки і подавати.