Сирна паска з родзинками і посипанням
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий і простий рецепт паски без випічки, і я вам розповім. Як його приготувати. Це ще одне блюдо з моїм улюбленим сиром! смачно, ситно і дуже красиво!
Перед вами простий рецепт паски без випічки. Виходить дуже ніжне на смак, але при цьому вельми ситне ласощі - його можна готувати навіть без приводу, просто так, коли захочеться порадувати себе смакотою.
- Сир домашній - 500 грам
- Вершки 15% - 50 грам
- Цукор - 130 грам
- Ізюм - За смаком
- Прикраса - За смаком
- Ванілін - За смаком
- Желатин - 1 штука(1 пакетик)
1. Желатин розведемо, як зазначено в інструкції, потім трохи подогреем, щоб він розійшовся. Головне - не доводити до кипіння. Залишимо остигати. Тим часом сир перетираємо з цукром.
2. Додаємо промиті родзинки, остиглий розтоплений желатин і виливаємо вершки. Збиваємо.
3. Викладаємо суміш у форму і додамо родзинки і ванілін. Відправляємо в холодильник застигати.
4. Ось така краса вийшла!