Рецепт Шарлотка з висівками фото

Шарлотка з висівками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Крупи , Висівки
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Шарлотка - смачний яблучний пиріг, повітряний і ароматний. Існують десятки варіантів його приготування. Я використовую кілька, але улюблений - шарлотка з висівками. Корисний і дуже простий рецепт.

Опис приготування:

Шарлотка з висівками прекрасна випічка. Рецепт дуже простий, і сьогодні я поділюся, як приготувати цей пиріг. Для тесту нам не потрібна мука, ми будемо використовувати пшеничні висівки. Яблука можна використовувати будь-якого сорту, але найкращим вважають Антонівські яблука. Перед приготуванням шарлотки яблука можна обсмажити яблука на вершковим олії. А якщо скропити їх лимонним соком, то яблука не потемніють. При подачі посипте пиріг корицею, з яблуками вийде відмінне поєднання смаку, а аромат стане божественним. Смачного.


  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Висівки - 2 склянки
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 11 грам(1 пакетик)
  • Яблука - 3-4 штук
1
Розпушувач додайте в кефір і гарненько розмішайте.
2
Додайте яйця, цукор і добре все збийте за допомогою міксера.
3
Додайте висівки в тісто і добре все перемішайте.
4
Яблука помийте, почистіть і поріжте тонкими часточками.
5
Форму для випічки змастіть вершковим маслом, викладіть яблука по всій поверхні.
6
Залийте яблука тестом і розподіліть всі рівномірним шаром.
7
Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час.

Схожі рецепти