Шарлотка з висівками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка - смачний яблучний пиріг, повітряний і ароматний. Існують десятки варіантів його приготування. Я використовую кілька, але улюблений - шарлотка з висівками. Корисний і дуже простий рецепт.
Шарлотка з висівками прекрасна випічка. Рецепт дуже простий, і сьогодні я поділюся, як приготувати цей пиріг. Для тесту нам не потрібна мука, ми будемо використовувати пшеничні висівки. Яблука можна використовувати будь-якого сорту, але найкращим вважають Антонівські яблука. Перед приготуванням шарлотки яблука можна обсмажити яблука на вершковим олії. А якщо скропити їх лимонним соком, то яблука не потемніють. При подачі посипте пиріг корицею, з яблуками вийде відмінне поєднання смаку, а аромат стане божественним. Смачного.
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Висівки - 2 склянки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 11 грам(1 пакетик)
- Яблука - 3-4 штук
1
Розпушувач додайте в кефір і гарненько розмішайте.
2
Додайте яйця, цукор і добре все збийте за допомогою міксера.
3
Додайте висівки в тісто і добре все перемішайте.
4
Яблука помийте, почистіть і поріжте тонкими часточками.
5
Форму для випічки змастіть вершковим маслом, викладіть яблука по всій поверхні.
6
Залийте яблука тестом і розподіліть всі рівномірним шаром.
7
Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час.