Шарлотка з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Класичний, улюблений багатьма яблучний пиріг стане ще смачніше, якщо доповнити його цукатами, сухофруктами і горішками. Це чудова ідея домашньої випічки для всієї родини. Спробуйте обов'язково!
Уявляю на ваш суд простий, але дуже апетитний спосіб, як приготувати шарлотку з сухофруктами. Пиріг виходить не тільки повітряним і ніжним, але і дуже цікавим. Крім сухофруктів також рекомендую додати жменю горішків, буде ще смачніше. Така шарлотка - чудова ідея солодкого десерту до чаю для дітей і дорослих.
- Яблуко - 4-5 штук
- Сухофрукти - 150 грам
- Цукор - 180 грам
- Борошно - 180 грам
- Яйце - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль і кориця - За смаком
1. Яблука очистіть від шкірки і наріжте тонкими скибочками.
2. Жароміцних форму змажте як слід вершковим маслом. Викладіть яблука рівним шаром.
3. Зверху додайте сухофрукти за смаком.
4. Для приготування тіста збийте в глибокій мисці яйця, цукор, сіль, корицю. Додайте просіяне борошно і розпушувач, збийте як слід.
5. Вилийте тісто у форму і відправте в духовку. Випікайте шарлотку з сухофруктами в домашніх умовах близько півгодини, до готовності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!