Рецепт «шарлотка» з karamelyyu фото

«шарлотка» з karamelyyu
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Карамель
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Шарлотка

Знаменитий пиріг з яблуками стане ще смачніше, апетитніші, якщо ви повторите в домашніх умовах цей класний рецепт. Хочу розповісти, як приготувати "шарлотку" з karamelyyu. Запам'ятовуйте!

Карамель поєднується з яблуками завжди відмінно, а якщо додати ще й ніжне, повітряне тісто, вийде ідеальний десерт до чаю для дітей і дорослих. Я дуже раджу взяти рецепт на замітку і по-новому поглянути на знайому всім "шарлотку" .

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка(+ 100 грам для карамелі)
  • Яйце - 4 штуки
  • Яблуко - 4-5 штук
  • Сік лимона - 2-3 чайних ложок
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 50 грам(+ 50 грам для карамелі)
1
Насамперед включіть її, нехай розігрівається до 180 градусів. Яйця розділіть на білки і жовтки.
2
Жовтки збийте з половиною цукру, додайте сіль і розпушувач.
3
Всипте просіяне борошно, продовжуючи збивати.
4
Окремо з цукром, що залишився збийте білки, викладіть їх в тісто. Акуратно перемішайте.
5
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
6
Очистіть яблука, наріжте їх тонкими пластинками або кружечками і полийте соком лимона. Акуратно перемішайте.
7
Цукор для карамелі в невеликому сотейнику розтопіть на вогні. Як тільки він стане золотистого кольору, додайте олію, зніміть з вогню і перемішайте.
8
У форму вилийте карамель, викладіть яблука і тісто. Надішліть в усі духовку і запікайте до рум'яної.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти