Рецепт булочок «Sinabon» з karamelyyu
(покроковий рецепт з фото)
Знамениті булочки "сіннабон" або"Sinabon" обожнюють по всьому світу. М'які, ароматні і такі смачні вироби хочеться їсти кожен день! Так чому б не навчитися робити їх самостійно?
Щоб випічка вийшла правильною, прочитайте про те, як приготувати булочки "сінабон" з karamelyyu. У складі крім тесту є крем і начинка. Красива форма в поєднанні з цими складовими подарують вам справжній смак ласощі. На ваш розсуд можете додати горішки і родзинки в кінці.
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Цукор - 275 грам(100 г - в карамель, 100 г - в начинку, 75 г - в тісто)
- Вершкове масло - 140 грам(50 г - в тісто, 50 г - в начинку, 40 г - в карамель)
- Горіхи - 50 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершки - 80 мілілітрів
- Обкладинка - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сир "філадельфія" - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Приготуйте тісто. Перемішайте просіяне борошно з сіллю, цукром, м'яким маслом, яйцем і теплим молоком. Потім додайте дріжджі. Замісити тісто і залиште в теплому місці на 2-3 годину.
Розкачайте тісто, розміром 30х40 см і товщиною в 5 мм. Зробіть начинку із суміші цукру з корицею. Змастіть тісто з одного боку маслом і сумішшю, відступивши від одного краю в 3 см. Поверніть пласт тесту в рулет, потім наріжте на порційні булочки. Накрийте рушником і залиште на 15 хвилин в теплому місці. Запікайте вироби в гарячій духовці при 180 градусах протягом 15-20 хвилин.
Займіться карамеллю. У каструлю з товстим дном всипте цукор. Поставте її на маленький вогонь. Варіть до коричневого кольору. Потім додайте олію і вершки. Перемішайте суміш до розчинення.
3/4 карамелі збийте з сиром. Доливання готовий.
Гарячі булочки залийте карамельним кремом. Додайте подрібнені горіхи. Під час подачі, прикрасьте булочки залишилася карамеллю. Приємного чаювання!