Рецепт Торт «кросівки» з karamelyyu фото

Торт «кросівки» з karamelyyu
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка

Всі ми з вами знайомі з такою шоколадкою, як "снікерс" . Можна точно сказати, що виробники зробили по-справжньому улюблений багатьма смак, який запам'ятовується. Давайте повторимо його самі!

Але будьте готові до того, що вам буде потрібно чимало часу на створення даного десерти. Потрібно буде запекти бісквіт, зробити два види крему, карамель і глазур. Тому раджу вам уважно прочитати інструкцію, в якій описано, як приготувати торт "снікерс" з karamelyyu. Він підійде для будь-якого домашнього свята.

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Цукор - 3, 5 склянки(2 склянки в тісто, 1, 5 склянки на карамель)
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Какао - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Вода кип'ячена - 1 Склянка
  • Варене згущене молоко - 1 штука (банку)
  • Вершкове масло - 390 грам(180 г в крем з згущеного молока, 100 г в карамель, 100 г в вершковий крем, 10 г в глазур)
  • Вершки - 230 мілілітрів(200 мл - в карамель, 30 мл - в глазур)
  • Арахіс - 200 грам
  • Вершковий сир - 300 грам
  • Шоколад молочний - 100 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
торт
Спочатку зробіть тісто. У глибокій мисці змішайте цукор, розпушувач і соду. Потім просійте какао і борошно. Перемішайте.
торт
Влийте рослинне масло, молоко і яйця. Перемішайте до єдиної консистенції.
торт
Потім влийте окріп. Замішайте рідке тісто.
торт
Запікайте бісквіт у формі, змащеній маслом, при 180 градусах протягом 45 хвилин. Залиште бісквіт остуджувати.
торт
Тепер зробіть вершково-сирний крем. Вершкове масло збивайте міксером протягом 2-х хвилин.
торт
Потім всипте пудру. Збивайте ще близько 7 хвилин до білого кольору.
торт
В кінці додайте вершковий сир і продовжуйте збивати до єдиної консистенції. Крем готовий.
торт
Прийшов час крему з згущеного молока. Масло збийте міксером 1-2 хвилини.
торт
Додайте до масла згущене молоко. Збивайте ще 3 хвилини. Все готово.
торт
А зараз потрібно зробити карамель. Вершки підігрійте.
торт
Цукор всипте в каструлю з товстим дном. Встановіть її на середній вогонь і залиште, поки нижній шар не розтопиться.
торт
Почніть заважати цукор гумовою лопаткою, щоб він Карамелізовані і став коричневого кольору.
торт
Відразу ж додайте в цукор масло. Суміш почне пінитися.
торт
Як тільки масло розчиниться, додайте в каструлю вершки. Перемішайте і готуйте до однорідної маси.
торт
Карамель процідіть і залиште в холодильнику остигати.
торт
Займіться складанням торта. На тарілку для подачі укладіть один корж або 1/3 великого бісквіта, розрізаного уздовж.
торт
По краю видавіть вершково-сирний крем, зробивши бортик.
торт
Потім зробіть шар згущеного крему.
торт
Далі укладіть шар з частини заздалегідь очищеного, трохи прожареного і порубаного арахісу.
торт
Потім влийте карамель. Шари повторіть ще раз, а в кінці закрийте торт бісквітом.
торт
Розрівняйте торт вершковим кремом. Зробіть глазур, розтопивши на водяній бані шоколад, з додаванням вершків і масла.
торт
Торт промажьте глазур'ю і прикрасьте на ваш смак. Залиште його в холодильнику на пару годин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти