Торт «кросівки» з karamelyyu
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Всі ми з вами знайомі з такою шоколадкою, як"Снікерс" . Можна точно сказати, що виробники зробили по-справжньому улюблений багатьма смак, який запам'ятовується. Давайте повторимо його самі!
Опис приготування:
Але будьте готові до того, що вам буде потрібно чимало часу на створення даного десерти. Потрібно буде запекти бісквіт, зробити два види крему, карамель і глазур. Тому раджу вам уважно прочитати інструкцію, в якій описано, як приготувати торт"Снікерс" з karamelyyu. Він підійде для будь-якого домашнього свята.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Цукор - 3, 5 склянки(2 склянки в тісто, 1, 5 склянки на карамель)
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Какао - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Вода кип'ячена - 1 Склянка
- Варене згущене молоко - 1 штука (банку)
- Вершкове масло - 390 грам(180 г в крем з згущеного молока, 100 г в карамель, 100 г в вершковий крем, 10 г в глазур)
- Вершки - 230 мілілітрів(200 мл - в карамель, 30 мл - в глазур)
- Арахіс - 200 грам
- Вершковий сир - 300 грам
- Шоколад молочний - 100 грам
- Цукрова пудра - 70 грам
Спочатку зробіть тісто. У глибокій мисці змішайте цукор, розпушувач і соду. Потім просійте какао і борошно. Перемішайте.
Влийте рослинне масло, молоко і яйця. Перемішайте до єдиної консистенції.
Потім влийте окріп. Замішайте рідке тісто.
Запікайте бісквіт у формі, змащеній маслом, при 180 градусах протягом 45 хвилин. Залиште бісквіт остуджувати.
Тепер зробіть вершково-сирний крем. Вершкове масло збивайте міксером протягом 2-х хвилин.
Потім всипте пудру. Збивайте ще близько 7 хвилин до білого кольору.
В кінці додайте вершковий сир і продовжуйте збивати до єдиної консистенції. Крем готовий.
Прийшов час крему з згущеного молока. Масло збийте міксером 1-2 хвилини.
Додайте до масла згущене молоко. Збивайте ще 3 хвилини. Все готово.
А зараз потрібно зробити карамель. Вершки підігрійте.
Цукор всипте в каструлю з товстим дном. Встановіть її на середній вогонь і залиште, поки нижній шар не розтопиться.
Почніть заважати цукор гумовою лопаткою, щоб він Карамелізовані і став коричневого кольору.
Відразу ж додайте в цукор масло. Суміш почне пінитися.
Як тільки масло розчиниться, додайте в каструлю вершки. Перемішайте і готуйте до однорідної маси.
Карамель процідіть і залиште в холодильнику остигати.
Займіться складанням торта. На тарілку для подачі укладіть один корж або 1/3 великого бісквіта, розрізаного уздовж.
По краю видавіть вершково-сирний крем, зробивши бортик.
Потім зробіть шар згущеного крему.
Далі укладіть шар з частини заздалегідь очищеного, трохи прожареного і порубаного арахісу.
Потім влийте карамель. Шари повторіть ще раз, а в кінці закрийте торт бісквітом.
Розрівняйте торт вершковим кремом. Зробіть глазур, розтопивши на водяній бані шоколад, з додаванням вершків і масла.
Торт промажьте глазур'ю і прикрасьте на ваш смак. Залиште його в холодильнику на пару годин. Приємного чаювання!