Шарлотка з грушею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка - один з найпростіших і смачних пирогів. Пропоную вашій увазі рецепт приготування шарлотки з грушею в мультиварці - готується така вона елементарно, а з'їдається в один присід!
Взагалі-то, істотних відмінностей від класичної яблучної шарлотки, в цьому рецепті немає - просто одні фрукти замінюються на інші. Але смак виходить зовсім інший: груші, на мій погляд, ароматні яблук, і шарлотка з ними виходить незрівнянна!
Як приготувати шарлотку з грушею в мультиварці, ви дізнаєтеся з цього рецепта.
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Груші - 4-5 штук
Яйця (жовтки від білків можна не відокремлювати) збити міксером.
Поступово ввести цукор, продовжуючи збивати до тих пір, поки не вийде пишна біла маса - в середньому цієї займе хвилин 10.
Додати просіяне борошно і ванілін, акуратно вручну вимішати тісто.
Груші вимити, вирізати серцевину, видалити всі кісточки і нарізати скибочками.
Половину тіста вилити в змащений маслом контейнер мультиварки і викласти на нього половину груш.
Зверху вилити інше тісто і красиво розкласти залишилися груші.
Випікати 1 годину в режимі "випічка" . Готовність перевірити зубочисткою, при необхідності випікати ще 20 хвилин.
Готову шарлотку вийняти, остудити і нарізати на порційні шматочки. Приємного чаювання!
Готову шарлотку вийняти, остудити і нарізати на порційні шматочки. Приємного чаювання!