Щука в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати щуку за цим рецептом зовсім нескладно. Я зазвичай готую її до святкового столу і завжди це блюдо дивує гостей. Сама по собі щука є делікатесом, а її смак - незрівнянний.
Не знаю, що приготувати на святковий стіл? Тоді раджу звернути увагу на цей рецепт - щука в духовці у фользі в домашніх умовах стане королівським стравою будь-якого столу!
- Щука - 1 штука
- Майонез - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 30 грам
- Оливки - 100 грам
- Фольга - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Помідор - 1 штука
1. Приготувати щуку в духовці у фользі в домашніх умовах ви зможете за пару годин. Такий трофей вважається делікатесом, тому дане блюдо завжди в центрі столу.
2. Продукти для приготування цієї страви доступні і недорогі. Найголовніше - правильно почистити щуку.
3. Отже, готуємо овочі та рибу. Для початку чистимо і потрошимо щуку. Потім обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі.
4. Змащуємо рибу майонезом, після чого викладаємо на неї обсмажені овочі. Солимо і перчимо до смаку. Ще можна збризнути рибу лимонним соком.
5. Замотуємо в фольгу і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку. Випікаємо близько 45 хвилин на середньому вогні. Дістаємо рибу, даємо трохи охолонути і викладаємо на блюдо.
6. Ось така гарна вона виходить. Якщо хочете, щоб вийшла рум'яна кірочка, для вас 15 хвилин до готовності риби зняти фольгу і запекти рибу в духовці без неї.