Рецепт Щи із щавлю фото

Щи із щавлю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Щавель
Пісні страви
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Розповідаю, як приготувати борщ зі щавлю - традиційний російський суп, який зазвичай варять пізньою весною і влітку, коли виростає молодий щавель. Смачно, ситно і недорого.

Опис приготування:

Дуже корисне і смачне блюдо. І головне - практично ніяких зайвих калорій. Цей класичний рецепт приготування щей з щавлю стане в нагоді тим, хто працює в гарячу весняну пору на дачних ділянках. Та й в розпеченому місті часом так хочеться остудити і підбадьоритися. Тому беремося за підготовку Як приготувати борщ зі щавлю:

1. Наливаємо воду в каструлю і ставимо на плиту. В окремій каструлі ставимо варити яйця.

2. Чистимо картоплю і моркву.

3. Нарізаємо картопля невеликими кубиками, морква півкільцями. Відправляємо варитися.

4. Щавель промиваємо і дрібно нарізаємо.

5. Додаємо щавель в каструлю, коли овочі вже зварилися. Солимо.

6. Яйця охолоджуємо, чистим. Можна нарізати кубиками і відправити в готові щі в каструлю, а можна покласти прямо в тарілку.

7. Наливаємо щі в тарілку, посипаємо посіченою зеленню. Додаємо сметану і подаємо до столу.

Смачного!

  • Щавель - 400 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Зелень кропу, петрушки - 50 грам
  • Крем - 100 грам
  • Вода - 2 L
Дуже корисне і смачне блюдо. І головне - практично ніяких зайвих калорій. Цей класичний рецепт приготування щей з щавлю стане в нагоді тим, хто працює в гарячу весняну пору на дачних ділянках. Та й в розпеченому місті часом так хочеться остудити і підбадьоритися. Тому беремося за підготовку Як приготувати борщ зі щавлю:

1. Наливаємо воду в каструлю і ставимо на плиту. В окремій каструлі ставимо варити яйця.

2. Чистимо картоплю і моркву.

3. Нарізаємо картопля невеликими кубиками, морква півкільцями. Відправляємо варитися.

4. Щавель промиваємо і дрібно нарізаємо.

5. Додаємо щавель в каструлю, коли овочі вже зварилися. Солимо.

6. Яйця охолоджуємо, чистим. Можна нарізати кубиками і відправити в готові щі в каструлю, а можна покласти прямо в тарілку.

7. Наливаємо щі в тарілку, посипаємо посіченою зеленню. Додаємо сметану і подаємо до столу.

Смачного!

Схожі рецепти