Рецепт Кисіль з щавлю фото

Кисіль з щавлю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Щавель
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На сніданок
Напої , Кислий , Кисле
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування киселю з щавлю.

Кількість порцій: 4
  • Щавлю - 300 грам
  • Цукру - 50 грам
  • Крохмалю - 20 грам
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
кисіль з щавлю - фото крок 1
Щавель добре вимити і дрібно порізати. Перекласти в каструлю, влити трохи води, поставити
На середній вогонь і тушкувати 5-6 хв.,
До м'якості. Відвар процідити, щавель
Протерти через сито і повернути в відвар.
кисіль з щавлю - фото крок 2
Крохмаль всипати в склянку, наполовину наповнений холодною водою і гарненько розмішати
кисіль з щавлю - фото крок 3
Залити в каструлю зі щавлем
0, 75 L. Холодної води, засипати цукор
І закип'ятити, варити 3 хв.
Влити тонкою цівкою розведений
Крохмаль. Помішуючи, ще раз
Закип'ятити, прибрати з вогню, дати охолонути і розлити по склянках.

Схожі рецепти