Кисіль з щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування киселю з щавлю.
Кількість порцій: 4
- Щавлю - 300 грам
- Цукру - 50 грам
- Крохмалю - 20 грам
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Щавель добре вимити і дрібно порізати. Перекласти в каструлю, влити трохи води, поставити
На середній вогонь і тушкувати 5-6 хв.,
До м'якості. Відвар процідити, щавель
Протерти через сито і повернути в відвар.
На середній вогонь і тушкувати 5-6 хв.,
До м'якості. Відвар процідити, щавель
Протерти через сито і повернути в відвар.
Крохмаль всипати в склянку, наполовину наповнений холодною водою і гарненько розмішати
Залити в каструлю зі щавлем
0, 75 L. Холодної води, засипати цукор
І закип'ятити, варити 3 хв.
Влити тонкою цівкою розведений
Крохмаль. Помішуючи, ще раз
Закип'ятити, прибрати з вогню, дати охолонути і розлити по склянках.
0, 75 L. Холодної води, засипати цукор
І закип'ятити, варити 3 хв.
Влити тонкою цівкою розведений
Крохмаль. Помішуючи, ще раз
Закип'ятити, прибрати з вогню, дати охолонути і розлити по склянках.