Самса з курячою грудкою

Самса з курячою грудкою
Кількість порцій: 16 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Скористайтеся рецептом, як приготувати самсу з курячою грудкою, щоб побалувати себе і своїх близьких смачною східної випічкою. ситні, апетитні і рум'яні слойки припадуть до смаку всім.

опис приготування:

В Азії самсу готують дуже часто, там вона замість хліба, а ось в нашій країні, ще недавно ця випічка не була настільки популярна. Мені доводилося куштувати слойки з різними смаками і навіть солодкі, але класичні слойки готуються саме з куркою. Для приготування можна використовувати покупне тісто або зробити його самостійно.

  • грудка куряча— 8 штук
  • Сіль і спеції— За смаком
  • цибулина— 5 штук
  • тісто листкове— 900 грам
  • яйце— 1 штука
  • кунжут— За смаком
Самса з курячою грудкою - фото крок 1 1. Курячі грудки ретельно мою, потім зрізаю з кістки і розрізаю кожну на 2 частини.

Самса з курячою грудкою - фото крок 2 2. Загортаю кожну частину в поліетиленовий пакет і відбиваю з кожного боку.

Самса з курячою грудкою - фото крок 3 3. Ріпчасту цибулю чищу і мою, потім нарізаю його шматочками.

Самса з курячою грудкою - фото крок 4 4. Пропускаю ріпчасту цибулю через м'ясорубку, нам потрібна рідка кашка.

Самса з курячою грудкою - фото крок 5 5. До цибулі додаю чорний мелений перець, можна і будь-які інші спеції за смаком, перемішую.

Самса з курячою грудкою - фото крок 6 6. Відбиту грудку розладжуватися на столі, кожну змащую лушпиння кашкою, з одного боку.

Самса з курячою грудкою - фото крок 7 7. Посипаю грудку спеціями і сіллю, складаю один на одного стопкою.

Самса з курячою грудкою - фото крок 8 8. Загортаю грудки в плівку і залишаю для маринування в холодильнику.

Самса з курячою грудкою - фото крок 9 9. Беру вже готове тісто, яке розморожувати при кімнатній температурі.

Самса з курячою грудкою - фото крок 10 10. Відщипую невеликі шматочки від загальної маси і розкочують в коло, краю залишаю трохи тонше, ніж центр.

Самса з курячою грудкою - фото крок 11 11. Мариновану грудку дістаю з холодильника, розрізані її, а використовую цілу. Складаю її трикутником і викладаю по центру.

Самса з курячою грудкою - фото крок 12 12. Збираю краю тесту в центр, формуючи трикутник, щільно защипують краї, те ж саме проробляю з іншим тестом.

Самса з курячою грудкою - фото крок 13 13. Самсу викладаю на деко "; швами вниз ";, застелений папером для випічки.

Самса з курячою грудкою - фото крок 14 14. У мисці розбиваю яйце і змащую їм кожну слойку, потім посипаю їх кунжутом і випікаю в розігрітому до 180 градусів духовці 35-45 хвилин.

Схожі рецепти

Баклажани з курячою грудкою

Баклажани з курячою грудкою

Смачне і легке блюдо, яке можна готувати в будь-який час року. Воно порадує вас і в звичайний, і в святковий день. Цю страву можна подавати як гаряче, а можна як салат. Вибір за вами! опис приготування: смачно, незвично і можна ще? — ось так відгукуються мої гості про це блюдо Баклажани з куря...

читати далі
Білковий торт з курячою грудкою

Білковий торт з курячою грудкою

тим, хто хоче скинути пару зайвих кілограммчіков або ж просто стежить за своєю фізичною формою, дієтологи радять вживати в їжу більше білків. Куряча грудка - відмінне джерело білка. опис приготування: Якщо ви "; сидите" на дієті, то напевно знаєте, що у вашому раціоні повинні переважати низько...

читати далі
Брокколі з курячою грудкою

Брокколі з курячою грудкою

Це низькокалорійне і корисне блюдо є улюбленим в нашій родині. Готується воно в два рахунки, вітамінів в ньому — не злічити, при цьому, дуже красиво виглядає на тарілці. рекомендую! опис приготування: Рецепт брокколі з курячими грудками дуже простий, однак блюдо виходить — чудове. Якщо ніколи ...

читати далі
Дієтичний салат з курячою грудкою

Дієтичний салат з курячою грудкою

Готуємо дієтичний салат з курячою грудкою — дуже смачний салат, який підійде для обіду або для вечері. Салат можна подавати навіть на святковий стіл, легкий варіант точно оцінять гості. опис приготування: Легкий салатик відмінно підійде для вечері. Курочка і овочі — прекрасне поєднання, яке не...

читати далі
Квасоля з курячою грудкою

Квасоля з курячою грудкою

Швидке і смачна страва — паличка-виручалочка в кулінарній книзі кожної господині. кількість порцій: 5 квасоля— 1 Склянка Куряча грудка— 500 грам Цибуля— 1 штука морква— 1 штука Томатна паста— 70 грам зелень (кріп, петрушка, цибуля, часник)  — 1 штука сіль, provanskie фракійці— по За смаком ...

читати далі