Сальтімбокка
(покроковий рецепт з фото)
Це ще один цікавий спосіб приготування курячої грудки. Це дивно швидкий варіант вечері, який воістину є вишуканою стравою. Отже, рецепт сальтімбокка - читайте і запам'ятовуйте!
У цій страві бажано використовувати італійську шинку (прошутто), яка натерта сіллю. Найвідоміша різновид прошутто - пармська шинка не містить ніяких інших інгредієнтів, крім морської солі.
Ну, досить вступній частині, а тепер пробуємо приготувати сальтімбокка з цього дуже простим рецептом!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Шинка - 9 скибочок
- Сіль перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Розріжте курячі грудки уздовж, кожну на дві частини, щоб в результаті з усього вийшло 9 вирізок. Додати сіль, поперчіть і обваляйте в борошні.
Поверх кожної вирізки покладіть скибочку шинки. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте отримані шматочки в перебігу 2-ох хвилин з кожного боку, головне, щоб вони не торкалися один до одного.