Рецепт Сальтімбокка фото

Сальтімбокка
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Це ще один цікавий спосіб приготування курячої грудки. Це дивно швидкий варіант вечері, який воістину є вишуканою стравою. Отже, рецепт сальтімбокка - читайте і запам'ятовуйте!

У цій страві бажано використовувати італійську шинку (прошутто), яка натерта сіллю. Найвідоміша різновид прошутто - пармська шинка не містить ніяких інших інгредієнтів, крім морської солі.

Ну, досить вступній частині, а тепер пробуємо приготувати сальтімбокка з цього дуже простим рецептом!

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Шинка - 9 скибочок
  • Сіль перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
сальтімбокка - фото крок 1
Розріжте курячі грудки уздовж, кожну на дві частини, щоб в результаті з усього вийшло 9 вирізок. Додати сіль, поперчіть і обваляйте в борошні.
сальтімбокка - фото крок 2
Поверх кожної вирізки покладіть скибочку шинки. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте отримані шматочки в перебігу 2-ох хвилин з кожного боку, головне, щоб вони не торкалися один до одного.

Схожі рецепти