«сальтімбокка» Римський
(покроковий рецепт з фото)
"сальтімбокка" - це м'ясна страва, яке часто подають в європейських ресторанах, особливо воно популярно в Італії. Завдяки технології приготування і соусу м'ясо виходить дуже ніжним і ароматним.
Якщо вам цікаво, як приготувати "сальтімбокка" Римський, то просто прочитайте цей рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як правильно зробити це італійське блюдо так, щоб всі ваші гості просто втратили дар язика. Вони обов'язково будуть просити добавки!
- Куряча грудка - 4 штуки
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Листя шавлії - 16 штук
- Пармська шинка - 8 скибочок
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Біле вино - 80 мілілітрів
- Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів
- Свіжий крем - 4 Ст. Ложки
Листочки шавлії гарненько промийте і викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали вологу.