Рецепт «сальтімбокка» Римський фото

«сальтімбокка» Римський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Гарячі страви

"сальтімбокка" - це м'ясна страва, яке часто подають в європейських ресторанах, особливо воно популярно в Італії. Завдяки технології приготування і соусу м'ясо виходить дуже ніжним і ароматним.

Якщо вам цікаво, як приготувати "сальтімбокка" Римський, то просто прочитайте цей рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як правильно зробити це італійське блюдо так, щоб всі ваші гості просто втратили дар язика. Вони обов'язково будуть просити добавки!

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Листя шавлії - 16 штук
  • Пармська шинка - 8 скибочок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Біле вино - 80 мілілітрів
  • Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів
  • Свіжий крем - 4 Ст. Ложки
Листочки шавлії гарненько промийте і викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали вологу.

Схожі рецепти