«сальтімбокка» з курки
(покроковий рецепт з фото)
"сальтімбокка" з курки - відмінний варіант не тільки для сімейної вечері, але і для романтичного побачення або ж для подачі до святкового столу. Ситне, смачне, ароматне і дуже просте блюдо.
Зробити смачна вечеря для всієї родини зовсім не складно. Якщо ви не хочете ламати голову над тим, чим здивувати своїх домашніх, то просто дізнайтеся, як приготувати "сальтімбокка" з курки. Якщо ви подасте блюдо з гарніром, соусом і зеленню, то вийде справжній шедевр!
- Куряче філе - 3 штуки
- Листя свіжого шавлії - 6-12 штук
- Пармська шинка - 6 скибочок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Трави сухі - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Листочки шавлії відірвіть від стеблинки і вимийте. Обсушити їх паперовими рушниками і викладіть по кілька листочків на кожен шматочок відбитої курочки.