Сальса з манго
(покроковий рецепт з фото)
Сальса з манго - це ідеальний гарнір для риби або смаженого м'яса. Сальса з манго буде дуже хороша на літньому пікніку. Прекрасний баланс гострого і солодкого доставить справжню насолоду гурманам!
Сальса з манго має трохи незвичний для нас смак, але тим цікавіше її приготувати для пікніка, щоб здивувати компанію. Я рекомендую в заправлену спеціями сальсу з манго додати трохи пекучого перцю. Або розділити сальсу на дві частини і одну зробити пекучої. Сальса з манго відмінно підійде до шашлику на природі, тільки манго потрібно брати стиглим. Успіхів і приємного апетиту!
- Манго - 2 штуки
- Помідори - 450 грам
- Огірок - 1 штука
- Перець жовтий - 1 штука
- Кінза і петрушка - 2 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Почистити манго.
Порізати манго на дрібні шматочки.
Огірок порізати на дрібні кубики.
Перець почистити і смажити на сковороді або грилі.
Дрібно порізати цибулю.
Заправте сальсу маслом, лимоном, сіллю, перцем, додайте дрібно нарізану зелень. Додайте перець жовтий.
Сальсу можна тримати в холодильнику кілька днів.