Салат «змія царівна»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається оформляти страви до святкового столу красиво і оригінально, то поспішаю поділитися з вами дуже класною ідеєю подачі простого, але в той же час апетитного, ситного і смачного салату.
Це дуже вдалий варіант, як приготувати салат "змія царівна", адже в такому вигляді можна подавати блюдо до столу не тільки як символ наступаючого року. Це досить універсальний салатик, який напевно припаде до смаку вашим гостям і близьким. Зерна граната тут не тільки виступають прикрасою, але і повноцінним інгредієнтом. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт!
- Копчена курка - 250 грам
- Сир - 100 грам
- Цибулина - 1 штука(+ оцет, цукор і вода для маринаду)
- Гранат - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Майонез - За смаком
1. Перші процеси - це варіння яєць круто і маринування цибулі. Очистіть його, наріжте і викладіть в глибоку миску. Додайте трохи оцту, цукор і сіль, воду. Залиште хвилин на 10-15, щоб він як слід промаринуватися.
2. Паралельно наріжте невеликими кубиками копчену курочку і натріть сир. Дістаньте цибулю з маринаду, просушіть його.
3. Додайте сир і подрібнені яйця. Посоліть і поперчіть салат до смаку. Все перемішайте, додайте трохи майонезу.
4. Викладіть салат на тарілку для подачі, формуючи змію. Зверху рясно промажте майонезом.
5. Очистіть гранат, акуратно відокремте зерна. Викладіть їх зверху, прикрасивши таким чином змію.
Краса! Залиште салат до подачі на пару годин, щоб він просочився. Смачного!
Краса! Залиште салат до подачі на пару годин, щоб він просочився. Смачного!