Салат зі спаржі
(покроковий рецепт з фото)
Спаржа - дуже популярний овоч в Америці і Європі. У нас його, в основному, можна знайти в сушеному вигляді, але якщо ви побачите свіжі стебла, то обов'язково їх купите. Тоді у вас вийде смачна страва.
Я вам пропоную найпростіший рецепт, в якому описано, як приготувати салат з спаржі. Зазвичай до такої страви прийнято подавати картопляне пюре і, наприклад, рибне філе на пару. Найскладніше тут правильно зварити головний інгредієнт. Можна спробувати додати інші продукти, все за вашим бажанням.
- Спаржа свіжа - 500 грам
- Оцет - 0, 25 склянки
- Соєвий соус - 0, 25 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Пекан подрібнений - 3 Ст. Ложки
- Вода - 3 склянки
У великій сковороді закип'ятіть воду. Покладіть в неї промиту спаржу. Варіть її на невеликому вогні протягом 3-х хвилин під кришкою. Потім злийте цю воду, а спаржу перекладіть в крижану. Після висушіть її.
Перекладіть спаржу в пластиковий пакет. Додайте до неї оцет, олія, цукор і соєвий соус. Струсіть пакет. Залиште спаржу на 3 години в холодильнику.
Після злийте маринад. До спаржі додайте обсмажені горіхи. Приємною дегустації!