Салат зі спаржі маринованої
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт салату з спаржі, маринованной в винном уксусе, оливковій олії і прянощах допоможе вам організувати святковий стіл або доставити собі маленьке гастрономічне задоволення в будні!
Переваг у цього салату предостатньо - стояти біля плити довго не потрібно, салат можна приготувати заздалегідь (перед подачею на стіл залишиться тільки навести соус - і справа в капелюсі! ), ніяких додаткових інгредієнтів - крім власне спаржі, яка давно вже перестала бути дефіцитом - не буде потрібно. Sparzha nizkokaloriyna, так що на фігурі теж не позначиться - я ось, якщо чесно, можу самостійно кілограм такого салату приточити в своє задоволення, абсолютно при цьому не побоюючись, що на наступний день доведеться влаштовувати розвантаження.
Спаржа виходить хрустка, ароматна, соковита - словом, відмінна закуска на всі випадки життя. Так що освоюйте простий рецепт приготування салат з маринованої спаржі - не пошкодуєте!
- Sparzha - 1 кілограм
- Оцет винний - 6 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Йогурт натуральний - 0, 5 склянки
- Крем - 0, 5 склянки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Пучок кропу - 1 штука
- Пряні трави - За смаком (базилік, орегано, чебрець і т.Д.)