Салат з маринованої капусти з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите доповнювати щоденне меню пікантними салатами-закусками, тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний, досить економний і дуже вдалий насправді рецепт.
Хочу поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати салат з маринованої капусти з морквою. Всього через добу на вашому столі з'явиться дивовижна закуска, яка напевно всім припаде до смаку. Хрустка, апетитна і пікантна капусточка чудово доповнити будь-який гаряче блюдо. Рекомендую спробувати.
- Капуста - 1 штука
- Морква - 5-7 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Оцет - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Вода - 1 літр
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 65 грам
- Спеції - За смаком (лавровий лист, запашний перець, гвоздика)
1. Наріжте велику капусту.
2. Очистіть моркву, натріть її на тертці.
3. Подрібніть часник.
4. З'єднайте овочі і перемішайте.
5. Доведіть до кипіння маринад, з'єднавши в каструлі воду, рослинна олія, оцет, сіль, цукор і спеції.
6. Залийте маринадом салат.
7. Встановіть зверху прес, щоб овочі були повністю покриті маринадом. Залиште на 6-8 годин.
8. Після перекладіть в підходящу ємність (підійде банку, наприклад) і приберіть годин в холодильник. Годин через 10 пікантний салатик буде готовий до подачі.