Рецепт Щи з маринованої капусти фото

Щи з маринованої капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Птах , Капуста , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Перед вами - класичний рецепт щей з маринованої капусти. Я його називаю класикою, тому що в ньому немає нічого зайвого - капуста, картопля, цибуля, морква та м'ясний бульйон. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт щей з маринованої капусти, і я сподіваюся. Він вам сподобається. Взагалі, я такий суп готую тоді, коли ооткриваю банку з заготовленої капустою, а вона виявляється занадто"ядреной" . Так буває, якщо переборщити з маринадом, і тоді я капусти взагалі не відчуваю, тільки оцет і спеції, що псує все враження від їжі. Тому я таку капусту відразу ж визначаю в щі - там-то вона звучить як раз так, як треба! Рекомендую і вам спробувати. А як приготувати борщ з маринованої капусти, я зараз розповім!

  • Картопля - 5 штук
  • Капуста маринована - 150 грам
  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки (одну цибулину в бльон, другу - в зажарку)
  • Морква - 2 штуки (одну - в бульйон, другу - в зажарку)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 4-5 штук
щи з маринованої капусти - фото крок 1
1. Для початку потрібно зварити бульйон - закладаємо в мультиварку промите м'ясо, цибулину і одну морквину, а також перець, лаврушку і спеції, заливаємо водою і в режимі"Гасіння" або"Суп" готовим час. Я це роблю заздалегідь, і бульйон зберігаю окремо в банку, щоб відливати, скільки знадобиться.
щи з маринованої капусти - фото крок 2
2. Далі, в мультиварці же в режимі"випічка" або "пучок" з 15 хвилин обсмажуємо цибулю і моркву, щоб цибуля стала прозорою, а морква - рум'яної.
щи з маринованої капусти - фото крок 3
3. Поки овочі смажаться. Промиваємо капусту, щоб позбавиться від залишків маринаду, і капуста не давала при варінні оцтового кислого запаху. Закладаємо її потім в каструлю до цибулі і заливаємо бульйоном.
щи з маринованої капусти - фото крок 4
4. Додамо картоплю і яловичину, яку потрібно дістати з бульйону і нарізати маленькими шматочками. Повертаємо все в каструлю, і в режимі"Гасіння" готуємо ще як мінімум півгодини, щоб і картопля, і м'ясо стали м'якими.
щи з маринованої капусти - фото крок 5
5. При подачі посипаємо зеленню. Готово! Смачного!

Схожі рецепти