Щи з маринованої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - класичний рецепт щей з маринованої капусти. Я його називаю класикою, тому що в ньому немає нічого зайвого - капуста, картопля, цибуля, морква та м'ясний бульйон. Рекомендую спробувати!
Перед вами простий рецепт щей з маринованої капусти, і я сподіваюся. Він вам сподобається. Взагалі, я такий суп готую тоді, коли ооткриваю банку з заготовленої капустою, а вона виявляється занадто "ядреной" . Так буває, якщо переборщити з маринадом, і тоді я капусти взагалі не відчуваю, тільки оцет і спеції, що псує все враження від їжі. Тому я таку капусту відразу ж визначаю в щі - там-то вона звучить як раз так, як треба! Рекомендую і вам спробувати. А як приготувати борщ з маринованої капусти, я зараз розповім!
- Картопля - 5 штук
- Капуста маринована - 150 грам
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки (одну цибулину в бльон, другу - в зажарку)
- Морква - 2 штуки (одну - в бульйон, другу - в зажарку)
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 4-5 штук
1. Для початку потрібно зварити бульйон - закладаємо в мультиварку промите м'ясо, цибулину і одну морквину, а також перець, лаврушку і спеції, заливаємо водою і в режимі "гасіння" або "суп" готовим час. Я це роблю заздалегідь, і бульйон зберігаю окремо в банку, щоб відливати, скільки знадобиться.