Рецепт Куряча печінка з маринованої черешнею фото

Куряча печінка з маринованої черешнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Птах, Курка, Куряча печінка, Черешня
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу розповісти вам, як приготувати курячу печінку з маринованої черешнею - ароматне і апетитне на вид блюдо, яке подають в якості гарячого блюда до будь-якого гарніру: рису, овочам і т.Д.

Якщо у вас в холодильнику є трохи маринованої черешні, приготуйте відмінне гаряче блюдо - курячу печінку з маринованої черешнею. Завдяки спецій і маринаду черешня знаходить зовсім інший смак і відмінно підходить до м'яса, роблячи його більш смачним і злегка пікантним. Курячу печінку не варто обсмажувати занадто довго, тоді вона стане жорсткою і менш соковитою. Обов'язково злегка обсипте печінку борошном, під час смаження вона утворює шкірку біля м'яса і збереже його соковитість.

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Масло оливкове - 30-50 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Черешня - 150 грам (без кісточок)
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Бальзамічний оцет - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Базилік - За смаком
куряча печінка з маринованої черешнею - фото крок 1
1. Підсолити черешню, додайте бальзамічний оцет і оливкове масло. Перемішайте і залиште на 15-20 хвилин. Наріжте півкільцями цибулю.
куряча печінка з маринованої черешнею - фото крок 2
2. Попередньо промийте і просушіть курячу печінку, підсолити, додайте базилік і суміш перців. Перемішайте печінку і посипте її борошном. На розігріту сковороду вилийте рослинна олія, додайте вершкове масло і обсмажте курячу печінку.
куряча печінка з маринованої черешнею - фото крок 3
3. Додайте цибулю і обсмажте печінку з одного боку, поки верхи не посвітлішає. Переверніть печінку, перемішайте і додайте мариновану черешню з маринадом.
куряча печінка з маринованої черешнею - фото крок 4
4. Обсмажте на середньому вогні ще три хвилини і зніміть з вогню. Смачного!

Схожі рецепти