Куряча печінка з маринованої черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати курячу печінку з маринованої черешнею - ароматне і апетитне на вид блюдо, яке подають в якості гарячого блюда до будь-якого гарніру: рису, овочам і т.Д.
Якщо у вас в холодильнику є трохи маринованої черешні, приготуйте відмінне гаряче блюдо - курячу печінку з маринованої черешнею. Завдяки спецій і маринаду черешня знаходить зовсім інший смак і відмінно підходить до м'яса, роблячи його більш смачним і злегка пікантним. Курячу печінку не варто обсмажувати занадто довго, тоді вона стане жорсткою і менш соковитою. Обов'язково злегка обсипте печінку борошном, під час смаження вона утворює шкірку біля м'яса і збереже його соковитість.
- Куряча печінка - 300 грам
- Масло оливкове - 30-50 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Черешня - 150 грам (без кісточок)
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Бальзамічний оцет - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Базилік - За смаком
1. Підсолити черешню, додайте бальзамічний оцет і оливкове масло. Перемішайте і залиште на 15-20 хвилин. Наріжте півкільцями цибулю.
2. Попередньо промийте і просушіть курячу печінку, підсолити, додайте базилік і суміш перців. Перемішайте печінку і посипте її борошном. На розігріту сковороду вилийте рослинна олія, додайте вершкове масло і обсмажте курячу печінку.
3. Додайте цибулю і обсмажте печінку з одного боку, поки верхи не посвітлішає. Переверніть печінку, перемішайте і додайте мариновану черешню з маринадом.
4. Обсмажте на середньому вогні ще три хвилини і зніміть з вогню. Смачного!