Салат з маринованої кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Легке, ситне і смачне блюдо з доступних інгредієнтів. Спробуйте втілити в життя американський рецепт приготування салату з маринованою кукурудзи - і ніякого Манхеттена не захочете!
В американській кухні існує безліч салатів з маринованої кукурудзи. Цей рецепт - один з найбільш адаптованих до наших умов. Я з'єднала кілька відомих рецептів, щось прибрала, щось додала, і вийшов ось такий яскравий і красивий салат з пікантною кукурудзою, гострим перцем, відварною яйцем і зеленою цибулею.
Звичайно, для приготування цієї страви можна взяти звичайну консервовану кукурудзу з банки, але з власноруч замариноване виходить набагато смачніше! Так що розповідаю, як приготувати салат з маринованої кукурудзи - впевнена, вам він сподобається.
- Кукурудза - 4-5 штук
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Маленький перець чилі - 1 штука (опціонально)
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Оцет столовий 5% - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Пучок редиски - 1 штука
Відварити кукурудзу до готовності.
Відокремити зерна від качанів, скласти в миску і змішати з сіллю, цукром і оцтом.
Прибрати кукурудзу в холодильник на 1 час. Тим часом відварити яйця.
Вимити і нарізати редис.
Вимити, обсушити й подрібнити зелену цибулю.
Остигнули яйця крупно нарубати або нарізати часточками.
Злити залишки маринаду з кукурудзи, змішати її з редискою, цибулею, подрібненим чилі і сметаною (не забудьте посолити і поперчити). Кілька ложок кукурудзи і трохи цибулі залишити для прикраси салату.
Поверх салату розкласти часточки яйця, посипати кукурудзою і цибулею. Подати на стіл.
Поверх салату розкласти часточки яйця, посипати кукурудзою і цибулею. Подати на стіл.