Рецепт Салат зі спаржею по-корейськи фото

Салат зі спаржею по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви ще не пробували цю оригінальну закуску, дуже рекомендую звернути увагу на цей один з найпростіших варіантів, як приготувати салат зі спаржею по-корейськи.

Опис приготування:

1. Якщо ви вирішили приготувати салат зі спаржею по-корейськи в домашніх умовах, то першим ділом вам потрібно замочити в холодній воді Фучжи. Залишити її так краще на ніч, щоб вона як слід розбухла.

2. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.

3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте цибулю на середньому вогні.

4. Очистіть часник, пропустіть його через прес або подрібніть.

5. Викладіть його на сковороду, трохи прогрійте, а потім відразу зніміть з вогню.

6. Спаржу, попередньо діставши з води і нарізавши трохи, полийте гарячим ароматним маслом.

7. Додати сіль, всипте дрібку цукру.

8. Додайте щіпку гострого перцю і подрібненого коріандру.

9. Полийте рисовим оцтом і соєвим соусом.

10. Акуратно все перемішайте і відправте в холодильник на 2-3 годину.

11. Ось такий простий варіант, як приготувати салат зі спаржею по-корейськи. Перед подачею його можна доповнити кунжутом або маринованої морквою, наприклад.

Дуже пікантна закуска, яку обов'язково варто спробувати.

  • Fucƶu - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Гострий червоний перець - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
1. Якщо ви вирішили приготувати салат зі спаржею по-корейськи в домашніх умовах, то першим ділом вам потрібно замочити в холодній воді Фучжи. Залишити її так краще на ніч, щоб вона як слід розбухла.

2. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.

3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте цибулю на середньому вогні.

4. Очистіть часник, пропустіть його через прес або подрібніть.

5. Викладіть його на сковороду, трохи прогрійте, а потім відразу зніміть з вогню.

6. Спаржу, попередньо діставши з води і нарізавши трохи, полийте гарячим ароматним маслом.

7. Додати сіль, всипте дрібку цукру.

8. Додайте щіпку гострого перцю і подрібненого коріандру.

9. Полийте рисовим оцтом і соєвим соусом.

10. Акуратно все перемішайте і відправте в холодильник на 2-3 годину.

11. Ось такий простий варіант, як приготувати салат зі спаржею по-корейськи. Перед подачею його можна доповнити кунжутом або маринованої морквою, наприклад.

Дуже пікантна закуска, яку обов'язково варто спробувати.

Схожі рецепти