Салат зі скляною локшиною і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Скляна локшина (або фунчоза) - чудовий продукт. Він хороший за зовнішнім виглядом і відрізняється корисними якостями. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати салат зі скляною локшиною і овочами.
Теплі салати на основі фунчози - моя маленька слабкість. Мені здається, що готувати і їсти їх можна нескінченно! Вони ніколи не набридають, адже додаткові інгредієнти завжди можна змінювати в залежності від настрою і власних уподобань. Плюс, такі салати не приносять шкоди фігурі, оскільки рисова локшина - продукт дієтичний!
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський червоний - 0, 25 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі пластівцями - 1 щіпка
- Морський коктейль в маслі - 100 грам
- Огірки - 0, 25 штуки
- Funčoza - 1 пучок

Скляну локшину заливаємо окропом і залишаємо розмокати протягом 7 хвилин. Перетримувати фунчозу строго заборонено!

Локшину відкидаємо на друшляк, щоб рідина пішла. Нарізаємо перчик соломкою, а морквину натираємо на тертці. Кидаємо овочі в розігріте масло, обсмажуємо їх пару хвилин. Потім змішуємо з морським коктейлем і фунчозой.

Подаємо салат зі скляною локшиною і овочами на красивою тарілці. Тонко нарізаємо огірочок, прикрашаємо їм наше блюдо. Смачного!