Рецепт Салат зі скляною локшиною і овочами фото

Салат зі скляною локшиною і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Локшина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Скляна локшина (або фунчоза) - чудовий продукт. Він хороший за зовнішнім виглядом і відрізняється корисними якостями. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати салат зі скляною локшиною і овочами.

Теплі салати на основі фунчози - моя маленька слабкість. Мені здається, що готувати і їсти їх можна нескінченно! Вони ніколи не набридають, адже додаткові інгредієнти завжди можна змінювати в залежності від настрою і власних уподобань. Плюс, такі салати не приносять шкоди фігурі, оскільки рисова локшина - продукт дієтичний!

  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський червоний - 0, 25 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі пластівцями - 1 щіпка
  • Морський коктейль в маслі - 100 грам
  • Огірки - 0, 25 штуки
  • Funčoza - 1 пучок
салат зі скляною локшиною і овочами - фото крок 1
Скляну локшину заливаємо окропом і залишаємо розмокати протягом 7 хвилин. Перетримувати фунчозу строго заборонено!
салат зі скляною локшиною і овочами - фото крок 2
Локшину відкидаємо на друшляк, щоб рідина пішла. Нарізаємо перчик соломкою, а морквину натираємо на тертці. Кидаємо овочі в розігріте масло, обсмажуємо їх пару хвилин. Потім змішуємо з морським коктейлем і фунчозой.
салат зі скляною локшиною і овочами - фото крок 3
Подаємо салат зі скляною локшиною і овочами на красивою тарілці. Тонко нарізаємо огірочок, прикрашаємо їм наше блюдо. Смачного!

Схожі рецепти