Салат з тунця з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ви не знаєте, що приготувати на вечерю, або просто набридли давно відомі салати? значить, потрібно спробувати приготувати салат у цій простому рецептом. Цей яскравий салатик готується швидко і просто.
Хочете смачно повечеряти ситним і смачним салатом, а всі відомі вам набридли? Скористайтеся цим рецептом, в якому розказано, як приготувати смачний і яскравий салат з тунця з яйцем. Готується блюдо швидко і легко. До сімейного столу його можна подати у великому салатнику, а на свято таке салат дуже зручно подавати порційно, виклавши на тарілки з допомогою кулінарного кільця.
- Тунець в олії - 200 грам (або власному соку)
- Кукурудза консервована - 300 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука (краще червоного кольору)
- Яйця варені - 5 штук
- Картопля - 5 штук (середнього розміру відварну)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Зціджуємо рідина з консервованого тунця, викладаємо рибу в миску, злегка розкришимо її.
Додаємо консервовану кукурудзу.
Туди ж відправимо горошок.
Болгарський перець нарізаємо кубиками.
Додаємо в салат яйця, нарізані кубиками.
І картопля, теж нарізаний кубиками.
Тепер солимо і перчимо до смаку, додаємо майонез і перемішуємо.
Перекладаємо в салатник і подаємо до столу.