Салат з тріскою консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити рибний салат? Є кілька його варіацій: наприклад, з рисом або з цвітною капустою, з майонезом або йогуртом. Підкажу рецепт, як приготувати салат з тріскою консервованої.
Салат подають у великому блюді або на листках зелені. Він хороший до святкового столу або повсякденного. Якщо хочете ситний і поживний салат, тоді використовуйте відвареної білий рис і майонез, а більш легку версію роблять з подрібненою цвітної капусти і з соусом на основі йогурту.
- Кольорова капуста - 1-2 штук (якщо велика, тоді 1 штука або 2 поменше)
- Яйця - 4 штуки
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Тріска консервована - 180 грам
- Листя салату - 12 штук
- Кріп - 3 штуки
- Йогурт - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
1
Розділіть цвітну капусту на суцвіття, відваріть в підсоленій воді і наріжте дрібно.
2
Відваріть яйця і натріть їх на дрібній тертці. У мисці змішайте кольорову капусту і яйця.
3
Відкрийте печінка тріски і розімніть її виделкою або наріжте дрібно, перекладіть в миску до решти інгредієнтів, влийте трохи масла з банки, але не переборщіть.
4
Наріжте дрібно зелену цибулю, додайте в миску, перемішайте весь вміст.
5
Для соусу: змішайте йогурт, подрібнений кріп і сіль.
6
Розкладіть салат по салатним листю і подавайте соус в окремому соуснику. Смачного!