Салат з відвареної тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий салат з відвареної тріскою неодмінно припаде до смаку вам і вашій родині. Покроковий рецепт з фото допоможе вам без праці приготувати цей смачний салатик!
Рецепт приготування салату з відвареної тріскою неодмінно займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. А завдяки фото в рецепті ви без праці зрозумієте, як швидко і просто приготувати салат з відвареної тріскою для вашої родини.
- Лихоманка - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Помідори - 1 штука
- Зелений горошок - 1 Склянка (свіжий, заморожений або з банки)
- Цибуля зелена - 2-3 Ст. Ложок(1 невеликий пучок)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
Картоплю помити, очистити і відварити. Відварену картоплю остудити і нарізати кубиками.
Огірки пошінковать ножем або овочерізки.
Помідори порізати скибочками або кубиками на ваш смак.
Тріску відварити, відокремити філе риби від кісток і шкіри. Порізати тріску дрібними шматочками.
Зелений горошок, якщо він свіжий або свіжоморожений, відварити до м'якості. Якщо він з банки просто злити воду і викласти його в миску.
Зелену цибулю дрібно пошінковать ножем. Всі інгредієнти з'єднати, і гарненько перемішати.
Салат посоліть і поперчіть за смаком, заправте улюбленим соусом або лимонним соком. Смачного!