Рецепт Салат з відвареної тріскою фото

Салат з відвареної тріскою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Легкий салат з відвареної тріскою неодмінно припаде до смаку вам і вашій родині. Покроковий рецепт з фото допоможе вам без праці приготувати цей смачний салатик!

Опис приготування:

Рецепт приготування салату з відвареної тріскою неодмінно займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. А завдяки фото в рецепті ви без праці зрозумієте, як швидко і просто приготувати салат з відвареної тріскою для вашої родини.

  • Лихоманка - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Помідори - 1 штука
  • Зелений горошок - 1 Склянка (свіжий, заморожений або з банки)
  • Цибуля зелена - 2-3 Ст. Ложок(1 невеликий пучок)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Майонез - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
салат з відвареної тріскою - фото крок 1
Картоплю помити, очистити і відварити. Відварену картоплю остудити і нарізати кубиками.
салат з відвареної тріскою - фото крок 2
Огірки пошінковать ножем або овочерізки.
салат з відвареної тріскою - фото крок 3
Помідори порізати скибочками або кубиками на ваш смак.
салат з відвареної тріскою - фото крок 4
Тріску відварити, відокремити філе риби від кісток і шкіри. Порізати тріску дрібними шматочками.
салат з відвареної тріскою - фото крок 5
Зелений горошок, якщо він свіжий або свіжоморожений, відварити до м'якості. Якщо він з банки просто злити воду і викласти його в миску.
салат з відвареної тріскою - фото крок 6
Зелену цибулю дрібно пошінковать ножем. Всі інгредієнти з'єднати, і гарненько перемішати.
салат з відвареної тріскою - фото крок 7
Салат посоліть і поперчіть за смаком, заправте улюбленим соусом або лимонним соком. Смачного!

Схожі рецепти