Салат з тріскою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу запропонувати простий, але дуже ніжний і смачний салат з відвареної тріскою. Виглядає блюдо дуже симпатично, тому цілком підійде на святковий стіл.
Цей салат викладається шарами і як зазвичай в таких рецептах, кожен шар промащується майонезом. Замість тріски можна взяти будь-яку іншу білу рибу, теж буде смачно. Салат ніжний, гармонійний і соковитий. Всі інгредієнти добре поєднуються один з одним.
- Тріска відварна - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Rediska - 4 штуки
- Цибуля зелена - 10 грам
- Майонез - 80 грам
Редис помийте і наріжте кружальцями. Викладіть першим шаром салату.
Змастіть редис майонезом.
Тріску відваріть в підсоленій воді до готовності протягом 10-12 хвилин. Після прохолоди, видаліть кісточки, шкіру і викладіть м'якоть другим шаром салату. Змастіть шаром майонезу.
Морква зваріть, прохолодний, очистіть і натріть на тертці. Морква - третій шар салату. Змастіть цей шар майонезом.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити. Білок відокремте від жовтка. Натріть білок на тертці і викладіть наступним шаром салату. Також змастіть білки майонезом.
Жовтки розімніть виделкою і викладіть на шар білків.
Зелену цибулю помийте, дрібно наріжте і викладіть останнім шаром салату.
Акуратно зніміть кільце і прикрасьте салат. Подавайте на закуску.