Салат з сочевиці з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування салату з сочевиці з м'ясом. В такому салаті багато білка, він - ситний, смачний і оригінальний. Приготуйте його в якості основного блюда на сімейну вечерю.
Приготування салату з сочевиці з м'ясом в домашніх умовах - нескладне завдання. Для приготування страви вам буде потрібно підсмажити м'ясо, зварити сочевицю, після чого змішати всі інгредієнти в мисці. Вуаля!
- М'ясо - 100 грам (свинина, яловичина, за смаком)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки(1- заправка, 1 - zazharka)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сочевиця карсная - 50 грам
- Яблуко зелене - 1 штука
- Зелений салат - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Зелена цибуля - 1 штука
Моєму сочевицю холодною водою, варимо до м'якості. Відкидаємо на друшляк. Рекомендується сочевицю попередньо замочити на годину-дві і потім відварювати в тій же самій воді.
Обсмажуємо м'ясо на сковорідці на оливковій олії до готовності.
Змішуємо в одній мисці подрібнену зелену цибулю, цукор, сіль, лимонний сік, оцет, оливкова олія.
Тонко-тонко нарізаємо яблука і сприскують їх лимонним соком.
Дрібно нарізаємо м'ясо.
Замішуємо всі інгредієнти в одній тарілці. Салат готовий. Можна дати йому настоятися протягом півгодини. Смачного!