Салат з серця з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
У моїй родині завжди готували салат з серця з грибами та цибулею, але в цей раз мені захотілося чогось новенького. Ділюся рецептом салату з серця з морквою і цибулею.
Опис приготування:
Цей варіант салату я б назвала більш легким і літнім, в порівнянні з варіантом з грибами. Пікантний смак салату додають малосольні огірочки, до речі, можна використовувати також будь-які мариновані огірки. Також мені дуже подобається заправка для салату з діжонськой гірчицею, з нею смак салату став цікавішим.
- Серце свиняче - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Огірки малосольні - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву і цибулю очистіть і промийте. Серце я отварила заздалегідь. Я варила в мультиварці на режимі"Томление" протягом 2, 5 годин.
Моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи, цибулю наріжте півкільцями або четвертькольцами. Обсмажте цибулю з морквою на сковороді, змащеній олією до м'якості.
Огірочки наріжте соломкою.
Серце також наріжте соломкою.
Змішайте серце, огірки, обсмажені цибулю і моркву.
Додайте майонез і діжонська гірчицю.
Перемішайте салат.
Салат готовий до подачі. Смачного!