Салат з серця з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині завжди готували салат з серця з грибами та цибулею, але в цей раз мені захотілося чогось новенького. Ділюся рецептом салату з серця з морквою і цибулею.
Цей варіант салату я б назвала більш легким і літнім, в порівнянні з варіантом з грибами. Пікантний смак салату додають малосольні огірочки, до речі, можна використовувати також будь-які мариновані огірки. Також мені дуже подобається заправка для салату з діжонськой гірчицею, з нею смак салату став цікавішим.
- Серце свиняче - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Огірки малосольні - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву і цибулю очистіть і промийте. Серце я отварила заздалегідь. Я варила в мультиварці на режимі "томление" протягом 2, 5 годин.

Моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи, цибулю наріжте півкільцями або четвертькольцами. Обсмажте цибулю з морквою на сковороді, змащеній олією до м'якості.

Огірочки наріжте соломкою.

Серце також наріжте соломкою.

Змішайте серце, огірки, обсмажені цибулю і моркву.

Додайте майонез і діжонська гірчицю.

Перемішайте салат.

Салат готовий до подачі. Смачного!