Рецепт Салат з рисом і кукурудзою фото

Салат з рисом і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Крупи , Мал , Кукурудза , Консервована кукурудза
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Досить ситний салатик для перекусу. Варіація на тему салату з крабовими паличками. Готується легко і швидко. Додайте ще кілька своїх штрихів - інгредієнтів, і салатик стане святковим

Опис приготування:

Легкий і ситний салатик з мінімуму інгредієнтів. Смачний, навіть без майонезу Приготував я його чисто випадково - з того набору продуктів, який був в наявності. З тих пір іноді роблю його спеціально. До святкового столу салатик не годиться - по-моєму занадто простий, а для вечері або перекусу - саме те. Ну а до свята додайте тих інгредієнтів, які вам до смаку і які зроблять салат більш ошатним. Поділюся і з вами рецептом, як приготувати салат з рисом і кукурудзою.

  • Кукурудза консервована - 200 грам
  • Мал - 0, 5 склянки (відварений)
  • Яйце - 2 штуки (варене)
  • Креветки - 150 грам (варені)
  • Маслини - 75 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Зелень кропу, петрушки - 20 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
салат з рисом і кукурудзою - фото крок 1
Відваримо рис. Я варю рис для салату у великій кількості води, а потім просто промиваю рис.
салат з рисом і кукурудзою - фото крок 2
Відваримо, ostudim і очищення яєць. Потім наріжемо невеликими кубиками.
салат з рисом і кукурудзою - фото крок 3
Креветки у мене були вже очищені і відварені. Якщо у вас вони охолоджені і сирі - відваріть їх в злегка підсоленій воді хвилини 3-4. В миску, в якій будемо робити салат, викладаємо кукурудзу, креветки і нарізані яйця.
салат з рисом і кукурудзою - фото крок 4
Додаємо відварений і остиглий рис. Солимо, посипаємо перцем.
салат з рисом і кукурудзою - фото крок 5
Додаємо маслини - цілком або нарізані. Поливаємо олією і лимонним соком. Перемішуємо. Перед подачею посипаємо дрібно нарубаної зеленню.

Схожі рецепти