Салат з кукурудзою, рисом і копченою скумбрією
(покроковий рецепт з фото)
Нескладний, ситний і досить оригінальний салатик хочу запропонувати вам на озброєння. Прості інгредієнти в цікавому поєднанні перетворюються в приголомшливе блюдо. Рекомендую спробувати повторити вдома.
Цей чудовий салатик хороший тим, що його можна зробити як на кожен день, так і на святковий стіл. Сам процес досить простий, так що навіть новачок на кухні без праці повторить рецепт. Отже, представляю вам класну ідею, як приготувати салат з кукурудзою, рисом і копченою скумбрією, від якого ви просто не зможете відірватися.
- Мал - 1/2 склянки
- Скумбрія - 1 штука
- Кукурудза - 150-200 грам (консервована)
- Солоний огірочок - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Спеції та майонез - За смаком
1. Ось такий яскравий і різноманітний набір інгредієнтів вам потрібно.
2. Насамперед в підсоленій воді зваріть рис. Круто відваріть яйця.
3. Остудіть і додайте за смаком спеції. В даному випадку це суміш сушених трав, але ви можете взяти ті, що вам більше до смаку.
4. Додайте до рису консервовану кукурудзу.
5. Подрібніть солоний огірочок. Він додасть салатик особливу пікантність.
6. Дрібно наріжте цибулю. При бажанні його можна ошпарити окропом або замаринувати.
7. Рибку очистіть від шкірки і кісток. Філе наріжте невеликими кубиками.
8. Остудіть і очистіть яйця, наріжте.
9. Залишилося тільки заправити майонезом.
10. І ретельно перемішати.
11. Попередньо охолодивши, салат з кукурудзою, рисом і копченою скумбрією можна подавати до столу порційно або на загальному блюді.
Смачного!
Смачного!