Салат «мімоза» зі скумбрією
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів салату «Мімоза» існує величезна кількість. Готують його з різними видами консервованої рибки - скумбрією, тріскою, лососем. Мені дуже подобається варіант з скумбрією. Спробуйте!
Отже, історія цього приголомшливого і всіма улюбленого салату не така вже й давня. У 70-ті роки, коли в Радянському союзі майже на все був дефіцит, такі продукти, як картопля, яйця, морква і консервовану рибу дістати було не важко. Господині творили на кухні справжні відкриття! Методом проб і помилок вони знаходили все нові страви, варіації комбінацій найпоширеніших і легко доступних продуктів. Так і народився на чиїйсь затишній кухоньці наш улюблений салат "мімоза" . І вважається, що першим був салат "мімоза" зі скумбрією. Цілком можливо! Давайте ж спробуємо його самі. Приготування будь-якої страви я починаю з того, що звіряю всі продукти за списком, всього у мене вистачає. Вам раджу теж розвинути таку корисну звичку. Перевірили? Все на місці. Тоді почнемо готувати!
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Консервована скумбрія - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком