Салат з копченою скумбрією
(покроковий рецепт з фото)
Любителям незвичайних поєднань такий салат сподобається абсолютно точно! У ньому поєднується скумбрія гарячого копчення, сир, червона цибуля і вершки. Готується дуже швидко, а з'їдається ще швидше
Перед вами - простий рецепт приготування салату з копченою скумбрією. Я використовую рибу гарячого копчення, адже вона на диво добре поєднується з молочними інгредієнтами, а саме - сиром і вершками. До речі, вершки можна замінювати сметаною або йогуртом. Вдалого приготування!
- Скумбрія - 250 грам (гарячого копчення)
- Сир - 250 грам
- Лук червоний - 100 грам
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Видаляємо шкірку з копченої скумбрії. Сполучення razminaem в качанах допомоги.
Додаємо сир, пропущений через прес часник і вершки. Перемішуємо. Сіль і перець за смаком.
Червоний цибулю очищаємо і дуже дрібно нарізаємо. Додаємо його в салатницю, перемішуємо.
Смачного!