Салат з редькою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто не любить редьку, а даремно. Вона містить дуже багато вітамінів. У цьому салаті редька практично не відчувається, а тільки надає йому пікантного смаку, ось такий рецепт салату з куркою і редькою.
Сам по собі такий салат дуже ніжний, смачний, досить ситний і в той же час низькокалорійний. Його можна вживати як самостійну страву, так і з гарніром з картопляного пюре, з м'ясом або рибою.
- Куряча грудка - 1 штука
- Редька - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Курине яйце - 1 штука
- Свіжа зелень - 35 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Для приготування салату з курки з редькою потрібно взяти відварену в підсоленій воді курячу грудку, редьку, морква, цибулину, яйце, свіжий кріп і петрушку, будь-яку рослинну олію, майонез, чорний мелений перець і сіль. Приступивши до готування, для початку нам потрібно редьку помити, зрізати шкірку і натерти на крупній тертці.
Курку зварити в підсоленій воді, після того як вона охолоне, м'ясо курки треба порізати або просто розібрати руками на волокна.
Зварити круто яйце, охолодити, очистити і дрібно порізати. Якщо у яйця товста шкаралупа, варіть його довше ніж зазвичай, так яйце точно не залишиться м'яким.
Наступне, що нам потрібно зробити це помити і почистити моркву і цибулю. Моркву натерти на крупній тертці, а цибулю порізати як можна дрібніше.
Обсмажити цибулю і моркву на олії до золотистого, стежачи за тим, щоб цибуля не підгорів, тому що зміниться смак нашого салату. Можна просто облити морквину і гарячий цибулю киплячим маслом зі спеціями, так буде навіть смачніше.
Взяти глибоку ємність і покласти в неї всі складові інгредієнти, посолити, поперчити, додати майонез і перемішати.