Салат з чорною редькою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з чорною редькою можна вживати в їжу кожен день. Якщо ви включите його в раціон своєї родини, то забудете про простудних захворюваннях, так як редька відмінно зміцнює імунітет.
Якщо вам цікаво, як приготувати салат з чорною редькою, то прочитайте цей рецепт. Він відмінно підійде для тих, хто не звик витрачати багато часу на приготування їжі, а може просто не має можливості приділити кулінарії так багато сил. Швидкий і корисний салатик завжди буде радувати ваших рідних і близьких.
- Редька (чорна) - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Журавлина - За смаком
Редьку гарненько вимийте і очистіть її від шкірки за допомогою гострого ножа. Вибирайте не дуже великі плоди. Редька повинна мати насичений колір шкірки, тоді вона буде стиглої і смачною.
Натріть редьку на дрібній тертці і замочіть в холодній воді на десять хвилин. Всім відомо, що редька має гіркуватим присмаком. Щоб від нього позбутися, досить зробити цю нехитру процедуру.
У сковороду влийте трохи рослинного масла без запаху і поставте на плиту. Увімкніть середній вогонь і розігрійте масло. У нього додайте нарізану цибулю. Обсмажте півкільця до золотистого відтінку.
З редьки злийте холодну воду і відіжміть її. Перетріть овоч руками і покладіть в миску. Додайте до редьці сіль, сушені трави і обсмажену цибулю разом з рослинним маслом.
Викладіть салат на блюдо, прикрасьте журавлиною, якщо вона є, або свіжою зеленню. Ви можете зачекати, поки салат охолоне повністю. Але багатьом подобається, коли смажену цибулю ще теплий.