Святковий листковий овочевий салат із зеленою редькою
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий листковий салат - смачний, поживний і ситний, а ще він легкий, свіжий і не дуже калорійний. Такий салат прекрасно підійде для новорічного святкового столу.
Салат викладати шарами. Кожен шар промазати майонезом "махеев'" . Дати настоятися протягом години в холодильнику. Подати до столу.
- Редька зелёная - 1 штук(1 велика або 2 маленькі)
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Яблуко - 1 штук
- Морква - 1 штук (середня)
- Зелений консервований горошок - 3 Ст. Ложки (для прикраси)
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - За смаком
Картоплю помити, відварити в мундирі і охолодити. Морква і редьку добре промити, очистити. Лук очисти від лушпиння і помити.
Яйця зварити круто, охолодити, очистити від шкаралупи.
Яблуко помити, почистити, видалити серцевину.
Яйця зварити круто, охолодити, очистити від шкаралупи.
Яблуко помити, почистити, видалити серцевину.