Салат із зеленою редькою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Страв з використанням зеленої редьки знаю дуже мало, тому як мені не часто доводилося готувати з неї. Вирішив використовувати для салату, тому розповідаю, як приготувати салат із зеленою редькою.
Опис приготування:
Зізнаюся, що не очікував особливого результату, але на мій превеликий подив страва вийшла дуже смачним. Зелена редька надає салату особливий смак і аромат. Готову страву спочатку ретельно перемішую, а потім подаю до столу в кулінарному кільці.
- Зеленая редька - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Курка - 200 грам
- Горошок зелений - 300 грам (консервований)
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Курку мою, потім відварюю до готовності і остуджують, відділяю м'ясо від кістки.
2. Ріпчасту цибулю очищаю від лушпиння, потім промиваю в холодній воді і нарізаю півкільцями або шматочками.
3. Морквину очищаю, потім подрібнюю на крупній тертці. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, обсмажую цибулю з морквою до м'якості.
4. Зелену редьку очищаю і мою, потім подрібнюю на крупній тертці.
5. У глибоку миску кладу подрібнене м'ясо, додаю зелену редьку.
6. Цибулю і моркву остуджують і тільки після цього додаю в салатник.
7. Консервований горошок відкидаю на сито, щоб стекла вода, після цього додаю в миску до решти інгредієнтів.
8. Яйця розбиваю в окрему миску, солю до смаку і виливаю на розпечену сковороду, готую 2 тонких млинчика.
9. Готові млинці остуджують і руками або ножем подрібнюю тонкими смужками.
10. Гарненько перемішую всі складові, за смаком солю і заправляю майонезом.
11. На тарілку викладаю кулінарне кільце, формую з його допомогою салат і подаю до столу.