Салат із зеленою редькою
(покроковий рецепт з фото)
Страв з використанням зеленої редьки знаю дуже мало, тому як мені не часто доводилося готувати з неї. Вирішив використовувати для салату, тому розповідаю, як приготувати салат із зеленою редькою.
Зізнаюся, що не очікував особливого результату, але на мій превеликий подив страва вийшла дуже смачним. Зелена редька надає салату особливий смак і аромат. Готову страву спочатку ретельно перемішую, а потім подаю до столу в кулінарному кільці.
- Зеленая редька - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Курка - 200 грам
- Горошок зелений - 300 грам (консервований)
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Курку мою, потім відварюю до готовності і остуджують, відділяю м'ясо від кістки.
2. Ріпчасту цибулю очищаю від лушпиння, потім промиваю в холодній воді і нарізаю півкільцями або шматочками.
3. Морквину очищаю, потім подрібнюю на крупній тертці. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, обсмажую цибулю з морквою до м'якості.
4. Зелену редьку очищаю і мою, потім подрібнюю на крупній тертці.
5. У глибоку миску кладу подрібнене м'ясо, додаю зелену редьку.
6. Цибулю і моркву остуджують і тільки після цього додаю в салатник.
7. Консервований горошок відкидаю на сито, щоб стекла вода, після цього додаю в миску до решти інгредієнтів.
8. Яйця розбиваю в окрему миску, солю до смаку і виливаю на розпечену сковороду, готую 2 тонких млинчика.
9. Готові млинці остуджують і руками або ножем подрібнюю тонкими смужками.
10. Гарненько перемішую всі складові, за смаком солю і заправляю майонезом.
11. На тарілку викладаю кулінарне кільце, формую з його допомогою салат і подаю до столу.