Капустяний салат з редькою і шавлією
(покроковий рецепт з фото)
Капустяний салат з редькою і шавлією - дуже ароматний, корисний і смачний салат всього з декількох простих свіжих овочів. Відмінний варіант для швидкого і корисного перекусу. Дієтичний салат.
Коли мені в руки потрапляє свіжий шавлія, завжди в першу чергу готую цей дуже простий, але дуже смачний і корисний річний капустяний салат з редькою і шавлією. Інгредієнти салату дуже прості і доступні, проте за смаком страва виходить чудовим. Як на мене, це ідеальний літній салат для перекусу, а також відмінний гарнір до якого-небудь страви з м'яса або риби. Рекомендую спробувати поєднання цих інгредієнтів в тій чи іншій інтерпретації - вам не може не сподобатися
- Капуста - 1/2 штуки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Rediska - 100 грам
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Шавлія свіжий - - За смаком
Видаляємо жорсткі верхні листки нашої капусти.
Нарізаємо капусту на четвертини, вирізаємо серцевину.
Половину капусти тонко шаткуємо і злегка перетираємо пальцями, щоб капуста стала м'якше і дала сік.
Як можна тонше нарізаємо половину червоної цибулини.
Редьку нарізаємо тонкими пластинками.
Змішуємо винний оцет, сіль, перець, оливкова олія і дрібно нарізаний шавлія.
Змішуємо капусту, редис, цибуля і заправку. Салат готовий!