Рецепт Смажені боби з шавлією фото

Смажені боби з шавлією
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Боби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування бобів з шавлією. Італійська кухня.

Опис приготування:

Боби на ніч замочити, накрити кришкою. Після, злити воду, і засипати боби в каструлю зі свіжою водою. Варити 20 хвилин, поки боби не стануть м'якими.

  • Сухих бобів - 225 грам
  • Оливкового масла - 4-5 Ст. Ложок (краще вищих сортів)
  • Часник - 2 зубчики (грубо порубати)
  • Листя шавлії - 5-6 штук
  • Помідори - 110 грам
смажені боби з шавлією - фото крок 1
У сковороду влити оливкове масло, вогонь поставити середній. Додати часник і шавлія. Обсмажувати поки часник не почне міняти колір на блідо коричневий.
смажені боби з шавлією - фото крок 2
Додати боби, сіль і перець. Обсмажувати 2-3 хвилини.
смажені боби з шавлією - фото крок 3
Додати помідори і готувати протягом 20 хвилин поки боби не стануть м'якими.
смажені боби з шавлією - фото крок 4
Перемішати. Додати деяка кількість води якщо боби стали сухими.

Схожі рецепти