Зелені боби
(покроковий рецепт з фото)
Зелені боби готуються з васабі, часником і шавлією. Виходить дуже апетитне і ароматне блюдо, підходяще для легкої вечері або обіду. Для приготування знадобиться всього-то 30 хвилин часу.
Приготуємо зелені боби в домашніх умовах. Боби промийте і залийте оливковою олією. Додайте всі сухі спеції, перемішайте. Потім розігрійте сковороду і обсмажте боби з додаванням подрібненого часнику і вершкового масла. Блюдо подавайте до столу в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Зелені боби - 200 грам
- Часник - 4 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Poroshok Wasabi - 1/2 чайних ложки
- Шавлія сухий - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки (мелений перець за смаком )
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Боби промийте і полийте оливковою олією, а щоб вони їм вже просякли, дайте постояти 5-7 хвилин.
Тепер додаємо часниковий порошок і сухий шавлія.
Також кладемо порошок васабі і сіль, перемішуємо.
Розігрійте сковороду, помістіть туди боби і готуйте 5 хвилин помішуючи. Додайте вершкове масло і подрібнений часник. Готуйте ще кілька хвилин.
Смачного!