Запечені боби
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - цінний продукт. У ній є білок і непогане кількість калорій. Якщо в гарячому блюді я не використовую протеїн, то намагаюся додати бобові, щоб не втратити цінність. Вам сподобається рецепт!
Цей варіант дуже ситний. Багато хто не осилять з'їсти цілу порцію, тому пропоную класти отриману масу на хліб як гарячої закуски. Але для початку вам потрібно прочитати про те, як приготувати запечені боби. Блюдо відноситься до американської кухні, і, звичайно ж, не обійшлося без бекону. Прості продукти в оригінальному прочитанні.
- Квасоля червона сушена - 250 грам
- Квасоля біла сушена - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Бекон - 220 грам
- Чорна потоку - 75 грам
- Вода - 1300 мілілітрів
- Томатний соус - 120 мілілітрів
- Вустерширський соус - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця порошком - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Заздалегідь замочіть боби холодною водою на 10 годин.
Через цей час дрібно наріжте цибулю і бекон.
Потім в розігрітій олії обсмажте цибулю протягом 3-х хвилин, помішуючи. Потім в сковороду додайте бекон. Готуйте все разом 6 хвилин.
Далі в глибоку сковороду до цибулі з беконом додайте обсушену квасоля, а також влийте воду.
Також додайте патоку, обидва соусу, сіль і перець. Все перемішайте. Доведіть страву до кипіння.
Потім перенесіть блюдо в духовку при 160 градусах на 2, 5 годину.
Подавайте запечені боби в теплому або гарячому вигляді. Смачного!