Рецепт Запечені боби фото

Запечені боби
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля , Бекон
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Квасоля - цінний продукт. У ній є білок і непогане кількість калорій. Якщо в гарячому блюді я не використовую протеїн, то намагаюся додати бобові, щоб не втратити цінність. Вам сподобається рецепт!

Опис приготування:

Цей варіант дуже ситний. Багато хто не осилять з'їсти цілу порцію, тому пропоную класти отриману масу на хліб як гарячої закуски. Але для початку вам потрібно прочитати про те, як приготувати запечені боби. Блюдо відноситься до американської кухні, і, звичайно ж, не обійшлося без бекону. Прості продукти в оригінальному прочитанні.

  • Квасоля червона сушена - 250 грам
  • Квасоля біла сушена - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 200 грам
  • Бекон - 220 грам
  • Чорна потоку - 75 грам
  • Вода - 1300 мілілітрів
  • Томатний соус - 120 мілілітрів
  • Вустерширський соус - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця порошком - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
запечені боби - фото крок 1
Заздалегідь замочіть боби холодною водою на 10 годин.
запечені боби - фото крок 2
Через цей час дрібно наріжте цибулю і бекон.
запечені боби - фото крок 3
Потім в розігрітій олії обсмажте цибулю протягом 3-х хвилин, помішуючи. Потім в сковороду додайте бекон. Готуйте все разом 6 хвилин.
запечені боби - фото крок 4
Далі в глибоку сковороду до цибулі з беконом додайте обсушену квасоля, а також влийте воду.
запечені боби - фото крок 5
Також додайте патоку, обидва соусу, сіль і перець. Все перемішайте. Доведіть страву до кипіння.
запечені боби - фото крок 6
Потім перенесіть блюдо в духовку при 160 градусах на 2, 5 годину.
запечені боби - фото крок 7
Подавайте запечені боби в теплому або гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти