Салат адміральський з редькою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат з великою кількістю свіжих овочів. Я зробила його більш корисним, замінивши частину майонезу йогуртом, для це змішала обидва соусу.
Для приготування салату адміральського з редькою відварити треба тільки картопля. Варити картоплю для салату краще в мундирі. Можна це зробити напередодні. Всі овочі трьом на крупній тертці і викладаємо шарами, змащуючи кожен шар соусом.
- Редька - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (середньої величини)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Гірчиця французька - За смаком (по бажанню)
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
1. Приготуємо продукти. Картопля в мундирі відварюємо до готовності, остужіваем.
2. Всі овочі очищаємо, трьом на крупній тертці.
3. Ставимо кільце, перший шар - картопля, сіль, перець чорний і сіточка з соусу.
4. Далі морква сира і спеції, соус.
5. Далі терте кисло-солодке яблуко.
6. Останній шар - редька, сіль, спеції.
7. Знімаємо кільце за допомогою преса. Поливаємо соусом, прикрашаємо зеленню. До столу!