Рецепт Салат адміральський з редькою фото

Салат адміральський з редькою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Картопля , Редька
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Смачний салат з великою кількістю свіжих овочів. Я зробила його більш корисним, замінивши частину майонезу йогуртом, для це змішала обидва соусу.

Опис приготування:

Для приготування салату адміральського з редькою відварити треба тільки картопля. Варити картоплю для салату краще в мундирі. Можна це зробити напередодні. Всі овочі трьом на крупній тертці і викладаємо шарами, змащуючи кожен шар соусом.

  • Редька - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (середньої величини)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Гірчиця французька - За смаком (по бажанню)
  • Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
  • Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
салат адміральський з редькою - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Картопля в мундирі відварюємо до готовності, остужіваем.
салат адміральський з редькою - фото крок 2
2. Всі овочі очищаємо, трьом на крупній тертці.
салат адміральський з редькою - фото крок 3
3. Ставимо кільце, перший шар - картопля, сіль, перець чорний і сіточка з соусу.
салат адміральський з редькою - фото крок 4
4. Далі морква сира і спеції, соус.
салат адміральський з редькою - фото крок 5
5. Далі терте кисло-солодке яблуко.
салат адміральський з редькою - фото крок 6
6. Останній шар - редька, сіль, спеції.
салат адміральський з редькою - фото крок 7
7. Знімаємо кільце за допомогою преса. Поливаємо соусом, прикрашаємо зеленню. До столу!

Схожі рецепти