Салат з редьки з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з редьки з яблуком легкий і корисний. Він покращує травлення і багатий вітамінами. Це відмінне доповнення до важких м'ясних страв. Обов'язково спробуйте приготувати цей салатик!
Якщо ви хочете знати, як приготувати салат з редьки з яблуком, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Цей салат ніяк не відіб'ється на вашій фігурі, так як він низькокалорійний. Він однаково підходить як для сироїдів і вегетаріанців, так і для людей без обмежень в харчуванні.
- Редька - 1 штука(dajkon)
- Яблуко - 2 штуки (солодке)
- Ківі - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Перець Кайєн - За смаком
- Вино - 1 Ст. Ложка (біле сухе)
- Масло волоського горіха - 1 Ст. Ложка (можна замінити будь-яким іншим рослинним)
- Сіль - За смаком
Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Відразу ж можемо зробити заправку для нашого вітамінного салату. Для цього в ємності змішуємо: вино, мед, лимонний сік, рослинне масло і перець. Ківі очищаємо від шкірки і розминаємо виделкою до стану пюре. Змішуємо із заправкою, перчим, перемішуємо.
Редьку і яблука помийте і натріть на тертці для корейської моркви або ж просто наріжте соломкою. Різниці особливо ніякої. Шкірку я люблю очищати.
Викладаємо натерті редиску з яблуками в салатник. Поливаємо заправкою. Все як слід перемішуємо і подаємо до столу.
Готово! Якщо салатик подаєте з нагоди свята, прикрасьте його "трояндочками" з ківі. Смачного!