Салат з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Чудової ідеєю, як приготувати салат з перцем, капустою і пікантною заправкою, хочу з вами поділитися. Чим більше овочів ви будете використовувати, тим корисніше і смачніше вийде ваше блюдо!
Цей салатик хороший тим, що ви можете варіювати його інгредієнти за смаком, кожен раз додаючи щось новеньке. Пікантна заправка, шалено ароматна і цікава, ідеально доповнює смак овочів. Салат можна подавати до столу в якості перекусу або до основної страви, наприклад. Спробуйте обов'язково!
- Червона капуста - 1/2 штуки
- Гострий перець - 1/2 штуки
- Шпинат - 1 пучок
- Морква - 1-2 штук
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Горішки - За смаком
- Зелень - За смаком (цибуля, петрушка)
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Лимон або вапно - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. У глибокий салатник нашинкуйтекапусту і шпинат.
2. Додайте терту моркву.
3. Очистіть і наріжте тонкими скибочками солодкий перець.
4. Вимийте і подрібніть зелень.
5. Для приготування заправки з'єднайте в невеликій мисці сік лайма (лимона) з оливковою олією, соєвим соусом, медом. Додайте щіпку солі і подрібнений корінь імбиру.
6. Подрібніть гострий перець (за смаком) і додайте в заправку.
7. Вилийте заправку до овочів, акуратно перемішайте і відправте в холодильник хвилин на 10 перед подачею. Перед подачею доповніть салат жменею горішків.