Салат з пекінською капустою і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Ви можете взяти будь-який вид капусти для цього салату, але краще, звичайно, пекінська капуста, так як вона більш м'яка і ніжна. Але за бажанням можна використовувати краснокочанную капусту та ін.
Пекінська капуста є відмінною основою для багатьох видів салатів. Своїм універсальним смаком вона відмінно поєднується і з м'ясом курки, і з іншими овочами, і з фруктами, до неї додають різні горіхи та насіння. В цілому, салат з пекінської капусти легко зробити, тим більше, що капуста цінується своїми поживними властивостями: -він багатий вітаміном А, каротин і вітамін С..
- Пекінська капуста - 1 штука
- Яйця варені - 2 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Промийте зелень і капусту. Зваріть яйця круто.
2. Дрібно наріжте капусту. Покришите кріп.
3. Потріть яйця на тертці. Додайте майонез і перемішайте салат. Сіль і перець можете додати за смаком.